Butterfly ABS Masaj Aleti Türkiye Resmi Satış Sitesi

Butterfly ABS Masaj Aleti için Kullananlar Ne Diyor?

Lütfen Butterflyabs Masaj Aleti ile ilgili yorumlarınızı bizimle paylaşınız.

Paylaştığınız yorumlar yayınlanarak satın almak isteyenleri bilgilendirme amaçlı kullanılacaktır.

Teşekkürler…

Yorumları Müşterilerimizden Gelen Ürün Yorumlarını Okuyabilirsiniz!

  1. Sertac ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhaba, son zamanlarda bu ürünü çok sık duymaya başladım. kullananlar veya deneyenler var mı? gerçekten işe yarıyor mu? sipariş verelerden biri yorum yaparsa sevinirim. teşk.

  2. sibel ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Kasları çalıştırırken terletir mi? eğer terletirse bu yapışkan kısmı düşmez mi? videosu ve fiyatı çok uygun almayı düşünüyorum ama eğer alıp kenara koyacaksam biraz daha düşünüp karar vermek istiyorum.

  3. admin ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhaba Sibel Hanım,

    Butterfly ABS yapışkanları terden veya vücuttaki tüylerden etkilenmeyen bir özelliğe sahiptir. Geniş yüzeyi sayesinde kaslarınızı kavrayarak daha geniş bir yüzeye etki etmekte ve daha etkili bir sonuç vermektedir.

  4. murat ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    ürünü televizyonda gördüm ve bugün sipariş ettim,en kısa zamanda kullanarak etkilerini kontrol edip yorum yapıcam.

  5. ozan ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Bu aleti kol ve tam göğüs altında kullanabiliyor muyuz acaba ? Sadece bel bölgesindemi kullanabiliriz ? Omuzlar,göğüs felan bu bölgelerde işe yararlımı ?

    ——————————————————-

    CEVAP:Ürünü kol,omuz ve karın bölgesinde rahatça kullanabilirsiniz.

  6. orhan ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    ürün çalışması gereken pil midir yosa şarj mı oluyor. yada belli sure kullanıp atıyormuyuz

  7. admin ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhaba Orhan Bey,

    Butterfly ABS kalem pille çalışmaktadır ve içerisinde pil gelmemektedir. İsteğinize göre tekrar şarj edilebilir piller veya tek kullanımlık pil kullanabilirsiniz. Piller bittikçe yeniden şarj edip veya yenisini alıp Butterfly Abs masaj aletini kullanabilirsiniz.

    Bilginize.

  8. bekir ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    merhaba admin yağlaraı eritiyomu ilginiz içim teşekürler

    Cevap: Merhaba, masaj yaparak yağ erimesine de yardımcı olur. Fakat ürünün asıl odağı kas gelişimidir. Bilginize.

  9. mehmet ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    cihaz ile ilgili gösterilen videolarda pilden bahsetmiyor priz ve pc ile şarj edilir diye gösteriliyor. Bizde şarj edilebilenden isteyemiyor muyuz?Teşekkür ederim…

    Cevap: Merhaba, ne yazık ki elimizdeki ürünler pilli olan versiyonlardır. Bilginize.

  10. umut ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Gerçekten işe yarar mı ??

    Cevap: Merhaba, Butterfly Abs Türkiye’nin dört bir yanından sipariş edilen bir üründür. Tüm Türkiye’nin tercih ettiği bir ürün için müşterilerimiz yanılıyor olamaz.

  11. ibrahim ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    merhabalar sipariş ettim butterfly abs manyatik bir alan yayıyormu radyasyon dağıtıyormu sadece elektrik sayesinde titreşimmi yapıyor?

    Cevap: Merhaba, Butterfly Abs elektriksel sinyaller veren bir cihazdır. Bu sinyaller insan beyninin verdiği emirle kaslarımızın kasılıp gevşemesini sağlayan elektrik sinyallerine yakındır. Bu nedenle standart pillerin oluşturduğu manyetik alan kadar etki oluşturur. Bilginize.

  12. ali ademoğlu ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Bu ürün kac güne gelir ? Ve etkisini kac haftaya gosterir

    Cevap: Merhaba, ürünü saat 15:00’e kadar sipariş ederseniz aynı gün kargoya verilir. Bulunduğunuz ile ve ilçeye bağlı olarak maksimum 3 iş günü içerisinde adresinize ulaştırılır. Butterfly etkisi kullanım sıklığınıza ve vücudunuzdaki yağ oranınıza bağlı olarak değişir. Eğer kol ve bacaklarda aynı oranda gelişme sağlamasını istiyorsanız 2 adet Butterfly siparişi vermenizi ve aynı anda ikisini da sağ ve sol olarak kullanmanızı tavsiye ederiz.

  13. beytullah ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    kullanım klavuzu yeterli değil bilgi verebilirmisiniz acilll

    Cevap: Merhaba, kullanım için sitemizdeki içerikleri de okuyabilirsiniz. Kısaca cihazı pede yerleştirip ped üzerindeki yapışkanı çıkartarak vücudunuzda herhangi bir yere yapıştırıyorsunuz. Sonrasında cihaz üzerindeki mod ayarlarını yaparak çalışmaya başlıyorsunuz. Mod ayarları kaslarınıza uygulanan gücü ayarlamaktadır. Böylece kaslarınız düşük modlardaki darbelere alışıp geliştikten sonra daha yüksek modlarla çalışabilirsiniz.

  14. mürüvet ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    merhaba bu ürünü siparis ettim basenlerdede kullanmamıza gerek varmı? göbeğe takılarak ta basenlerde erime yaparmı? her yerde sorunsuz kullanabilirmiyiz

    Cevap: Merhaba, Butterfly hem kas gelişimi hem de masaj yapmak için kullanılabilir. Kol, karın, bacak, göğüs, basen ve sırt gibi yerlerde kolayca kullanabilirsiniz. Fakat yalnızca kullandığınız bölgelerde erime yapacaktır.

  15. emmanuel ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    dear sir or madam
    i will like to know how much,how to get the product and how to pay for it , whether i have to pay before or on the day of delivery.
    thanks.

    Hi Emmanuel, Thanks for your message. We can help you on phone, too. Please call us, +90 212 945 2088.
    You can pay in different payment methods such as debit card, credit card, cash or credit card on the day of delivery. Just make order from our order page. We make wholesale also.
    Regards.

  16. nuri ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Butterfly ABS yapışkanlarının ömrü ne kadar ? Yapışkanlarla ilgili herhangi bir sorun olduğunda yenisini tedarik etme imkanımız var mı ? Son olarak orijinal Butterfly usb ile bilgisayardan yada şarj aleti ile prizden şarj edilebiliyor bunlar niye pilli ?

    Cevap: Merhaba, Butterfly yapışkanları vücuda zarar vermemesi ve kolay kullanımı için hafif ve hassas olarak üretilmiştir. Bu nedenle kullanırken, takıp çıkarırken dikkatli olunması gerekmektedir. Yapışkan pedlerle ilgili yedek parça tedariğimiz bulunmamaktadır. Sitemizde satılan ürünler pilidir. Bilginize.

  17. Hüseyin Ulu ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Bu aleti ben alıcam ama karın kası gerçekten oluyor mu cevap verirmisiniz ?

    Cevap: Merhaba, karın kaslarınızın geliştirilmesi için üretilmiş bir üründür. Bununla beraber kol, bacak ve göğüs kasları için kullanılabilir. Normalde kaslarımızın kasılıp gevşemesini sağlayan bir hareketi yapmak için beynimizden kaslar bir sinyal gider ve bu sinyal elektriksel olarak kasların kasılıp gevşemesini sağlar. Butterfly Abs bunu siz o hareketi yapmadan sağlar. Bu nedenle kas gelişimine yardımcı olur.

  18. ahmet ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Ne kadar sürede iyi bir karın kasına sahip olabiliriz? Ayrıca bunu kol ve göğüs bölgemize nasıl yerleştirmeliyiz?(Fotoğraflarla anlatırsanız sevinirim)

    Cevap: Merhaba Ahmet Bey, Butterfly Abs Nasıl kullanılır sayfasını inceleyerek detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

    Teşk.

  19. Kaan ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Üründen 2 adet sipariş verdim. Ürünü eşim için aldım. Karın, Bacak ve kalça bölgesinde kullanmak için. Bacak ve kalça bölgesinde kullanılmasının bir zararı var mıdır ?

    Cevap: Merhaba, Butterfly Abs karın, kol bacak ve göğüs bölgelerinde kas gelişimi ve yağ erimesi için kullanılabileceği gibi sırt bölgesinde de masaj için kullanılabilir. Dayanabileceğiniz güçteki mod ayarına getirdiğiniz takdirde herhangi bir zarar vermez.

  20. İnan ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhaba Butterfly ABS siparişi verdim ve adres bilgimi yanlış olarak geçtim Danışma hattını arıyorum ama kimse cevap vermiyor yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevap: Merhaba İnan Bey, Arkadaşlarımız en kısa sürede geri dönüş yapacaklardır.

  21. aysenur ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Be de bugun siparis ettim sporda yapiyorum bunuda ekstradan aldim faydası olur ise kesinlikle burada paylasacagim

  22. sema ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    ürün ambalajında sadece ürün mü var yoksa yanında etkili kullanma programı sağlamamıza rehber bir klavuz yada cd bulunuyor mu? cihazda 6 farklı ritm olduğunu belirtmişsiniz bu ritmleri sağlıklı ve etkili bir şekilde hangisinin bize uygun oluduğunu nasıl bileceğiz?

    Cevap: Merhaba, Ürün paketinde Butterfly Abs nasıl kullanılır, kullanımı konusunda nelere dikkat edilir gibi detayları açıklayan bir kitapçık bulunmaktadır. 6 farklı ritim kaslarınıza uygulayacağınız gücün seviyesini göstermektedir. En düşükten başlayarak sizin için en uygun olan seviyeyi bulabilirsiniz. Bunu spor salonlarında kaldırılan ağırlıklara benzetebilirsiniz. Hangi ağırlığın kol veya bacak kaslarınız için uygun olduğunu anlamak için en düşüğünden başlayarak kontrol edersiniz. Kaslarınızı hafifte olsa zorlayan ağırlık sizin için en uygun olanıdır. Tabii ki varsa bir spor eğitmenine danışmanız en doğru seçenek olacaktır. Bilginize.

  23. erdem ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    ürünü deneme amaçlı kullanmaya başladım ve iyi gibi duruyor..düşük frekanstan hızlı ya da yüksek frekansa ne zaman gecmeliyim? önerilen öncelikle kasların alışması düşük frekans..kac kullanımdan sonra ya da ne zaman yüksek frekansa gecebilirim..ona göre diğer bölgeler için de sipariş verecem fiyatı da uygun..

  24. Serkan ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhabalar, ürünü kulanım esnasında karın kası egzersizi yapabiliyormuyuz, yada bu cihazı aldığımızda karın kası egzersizi yapmamıza gerek kalmıyormu

  25. ülküm aylin ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    merhaba admin ürünü almayı düşünüyorum. jel petlerin en boy ebatını öğrenebilir miyim lütfen? ilginiz için şimdiden teşekkürler

  26. zehra ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhaba kalca yaglarini eritirmi ve sıkılaştırirmi biraz kilo problemimden dolayi kalcalarimin forma girmesin8 istiyorum bu mümkünmü

  27. zeynep ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhaba urununuz orjinalmidir bide yurtdisina gonderiyormusunuz acaba bide benim arkadasim bi kac kilo verdi zayifliyormusunuz acaba kas SIKILASTIRMA yani sira ?

  28. davut doğan ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    arkadaslar siparıs verdım geldı alet cok ıyı verım alıyorum 3 gun oldu gobegım su anda en az 3 cm gıttı ilk etapta yavas calıstırın cok canınız yanıo dayanabıldıgınız sevıyenın ustune cıkarsanız can acısı ve yorgunluk cekersınız ben su anda memnunum denemenızı tavsıye ederım kutahyadan sevgıler

  29. sema ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Urunu dun siparis ettim ve bu gun elime ulasti 6 modu var massage, acupucture, massage-acupucture, manipulation,weight reducing,manipulation-weight reducing olarak. Ben weigh olan modu kullanmaya basladim 5 seviye var ve 5 gercekten cok zorluyor. Gobek deligi ustune taktiginizda butun gobek bolgenizin sarsildigini hissediyorsunuz. Ben arka arkaya sik kullandim bi yorgunluk hissi yok. Kullanim gercekten rahat.umarim istedigim sonuclara beni ulastirir. Uzmanlsr siparis icin bi iki saatte donus yapmis olmasi da etkileyiciydi. Onemli olan istediklerimizi vermesi bence.

  30. Yesim ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    meraba Ben bu urunden satin almak istiyorum yanliz urun original mi ve ingiltereye gondere biliyomusunuz Americada satilan urun makinesinin ustunde kelebek isareti var anliycayiniz bu urun cin Mali Degil lutfen bana yardim edin

  31. anil ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Siparis verdim daha gelmedi kargo gelir de evde olmassam ne olur 9 aralık saat 16 civarı verdim siparisi

  32. yaşar ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Ürünü dün siparis ettim 75 kiloyum 170 Cm boyum ne kadar sürede göbeğim dümdüz veya kaslı olur

  33. beyza ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    karnımızın düz olmasına ve sıkılaşmasında etkilimi ona göre alıcam acil biri cevaplasın lütfen ??

  34. beyza ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    karın sıkılaştırmada etkilimi

  35. hasan ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Hangi kargo

  36. feride ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Ürünü spariş verdim daha elime ulaşmadıhangi kargoyla çalıştığınızı göremedim bilgi verirseniz iyi olur iyi çalışmalar

  37. admin ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhaba Yeşim Hanım,

    Ne yazık ki yurt dışına gönderim yapamıyoruz. Türkiye’deki herhangi bir adrese gönderim yapabiliriz.

    Bilginize.

  38. admin ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhaba,

    Butterfly ABS siparişlerinizi verdiğiniz en kısa sürede adresinize teslim edilir. Eğer evde olmazsanız not bırakılır veya not bırakılmazsa kargo personeli ertesi gün tekrar adrese teslimat yapmaya çalışır. Eğer 3 gün içerisinde size teslim edilemezse ürün iade gelir. Talep ettiğinizde tekrar adresinize kargolanır, yalnızca iade gelen kargo bedeli sizden karşılanır.

  39. admin ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhaba Yaşar Bey,

    Bu tür soruların yanıtları kişiden kişiye ve metabolizmaya göre değişmektedir. Spor programınızın sıklığına göre de bu süre değişmektedir. Bu nedenle buradan net bir yanıt vermek mümkün değildir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

    Saygılar.

  40. admin ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhaba Beyza Hanım,

    Butterfly ABS karın kası çalıştırıcısı etkili ve patentli bir üründür. Etkisi kişiden kişiye farklılık göstermekle birlikte düzenli kullanımlara ve spor programınızla orantılı olarak etkisi artar.

    Bilgilerinize.

  41. admin ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhaba,

    Kargolarımız Aras Kargo ile gönderilmektedir.

  42. admin ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhaba Feride Hanım,

    Teslimatlarını Aras Kargo ile yapılmaktadır.

    Bilginize.

  43. hülya ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    mrb, ben sezeryan ameliyetı oldum, 3.5 ay önce, bu ürünü spariş etmeyi düşünüyorum, sağlık açısından bana bir zararı olurmu.

  44. admin ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhaba Hülya Hanım,

    Butterfly ABS göbek bölgesinde kullanıldığında mekik çekerken kaslarınız nasıl geriliyorsa aynı şekilde gerilecektir. Eğer bu gerilme sizin için uygun değilse tedbir amaçlı Butterfly ABS kullanmamanızı tavsiye ederiz. Eğer kullanım hatasından dolayı gereğinden fazla güç kullanarak kaslarınızı aşırı derecede gerdirirseniz olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle Butterfly Abs’ı kullanmadan önce doktorunuza danışmanız en sağlık ve doğru yol olacaktır.

    Bilginize.

  45. Metin ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Vücudun kıllı bölgelerinde kullanılabilir mi?
    Bel fıtığı için de kullanılabilir mi?

    Cevap: Cihazın pedleri tozlandığında veya tüylendiğinde yapışkanlık özelliği kaybolur. Lütfen yapışkan pedlerin tozlanmamasına dikkat ediniz.

  46. sezer ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    mekik ve şınav egzersizlerimi yapıp artı olarak sizin ürününüzü kullanmamda bi sakınca olur mu ve ne kadar sürede sonuç almaya başlarım vucudumda az miktarda yağ var

  47. Mehmet Gurkan ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    üründen daha önce sipariş verdim 1 addet geldi kullanmaya başladım. gayet memnundum.onu bir tanıdığıma verdim ve kendime 2 adet daha sipariş ettim. fakat gelen ürünler ilk gelen ile aynı olmamakla birlikte frekansı düşüktü. ilk ürüne göre gıdıklamaktan başka birşey yapmıyordu. oysa ilk ürün üksek frekanta veriyor ve sanki 100 mekik cekmişim gibi ağrıyordu buda kaslara etki ediyordu sonradan gönderilenler tam bir fiyasko

    Cevap: Lütfen orjinal ürün almaya dikkat ediniz. İnternette farklı sitelerde satışı yapıldığı için orjinal olmayan ürünler de piyasada satılmaktadır.

  48. buse ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Urunlerim geldi hemen kullanmaya başladım .şuanda bile hem internete bakıyorum hem aletle zayıflıyorum.çok etkili ve guclu titreşimler .3.seviyede kullanmama rağmen çok kuvvetli.kesinlikle tavsiye ederim.

  49. Guest ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhaba boy uzamasına bir etkisi bulunuyormu yaşım 15 basketbol oynadığım için merak ediyorum

  50. cem ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    kaç ayda göbek kası yapıyor

  51. cem ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    göğüs geliştiriyor mu birde

  52. Ruşen ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    ürünün yedek pedini de ayrıca satın mı almamız gerekiyor? Yoksa yanında veriyor musunuz ?

  53. Melis ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Ben ürünü almayi düşünüyorum ancak yağ yakımı sağlar mı

  54. berna ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhaba göbek eritmek için hangi modda kullanmamız gerekiyor?

  55. aysel ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    merhaba herkes bir şeyler yazmış ama bu aletin vucuda herhangibi bir etkisi varmı acaba ratyasyon yayıcı falan bir özellik varmıdır. birde çalışma sırasında yağ yakımıda sağlıyormu yoksa direk kas mı yapıyor ç biz kilo vermek istiyoruz kiloluyuz direk kasa çevirirse zayıfladığımız hiç belli olmaz .ben kas yapmaktan çok incelme istiyorum çünkü ..lütfen kullananlar etkilerini yazabilirmi işe yarıyor mu incelme kilo verme oluyormu.teşeklkür edrim

  56. yağmur ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    kızım 13 yaşında kilosu fazla kullanmasını önerir misiniz?coçuklar kullanabilirmi?

  57. necip ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Göbek yağlarını eritirmi?

  58. buse ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Tekrar yazıyorum urunu 10 gundur kullanıyorum.çok memnunum elbiselerim bol gelmeye başladı çok mutluyum.acayip yağ yakıyor.herkese tavsiye ediyorum.

  59. efe ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    merhaba.Benim göbek kısmım biraz şişman . bu ürünü kullanınca göbeğimi eritebilirmiyim .

  60. Oya Belgin Esin ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Ürününüzü aldım yürüyüş bantında çalışırken aynı zamanda bunuda takıp kullanabilir miyim?Üst bacakların iç kısımlarına uygulanabilyor mu?Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

  61. Ülkü ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Şarjlımı acaba?

    Cevap: Cihaz pillidir.

  62. canan ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    ÇOK ETKİLİ BU ÜRÜN FİYATTINA GÖRE MÜKEMMEL TAVSİYE EDERİM

  63. Yeşim ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhabalar,
    ürün bugün elime geçti hemen denedim. Üç adet sipariş vermiştim üçü de çalışıyor. Verimliliği konusunda henüz yorum yapamayacağım fakat daha önce başka bir siteden aldım, arızalı çıktı ve kimse ilgilenmedi. Bu site sipariş verdikten sonra hemen benimle iletişime geçti ve ürünlerinde de bir sorun da çıkmadı. Güvenilirlik konusunda kesinlikle tavsiye ederim.
    Teşekkürler…

  64. MUSTAFA ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    arkadaşlar 1 aydır kullanıyoırum ürün güzel. şimdi asıl sorulara gelelim. kimsenin yazmadığı, milletin ilk aldığında çalışmıyor zannettiği durum sırasıyla yazıyoırum.
    1- ürünü taktığınızda ilk “ON (strong)” düğmesine bir kere basıyorsunuz ışıklasr yanar.
    2- sonra “MODE” düğmesine basıyorsunuz istediğiniz moda geterin bu mod etki seviyesi değildir sadede mod dur dikkat edin
    3- sonra tekrardan “ON” DÜĞMESİNE BASIN çalışacaktır. etki seviyesini artırmak istediğinizde “ON”düğmesine tekrar basın mod düğmesine değil. etki seviyesini düşürmek için “OF” düğmesini kullanın. yani aldığınız ürünler çalışıyor sadece ışık yanıyor çalışmıyor diyenlere önerimdir. sormak istediğiniz sorular için mustafa_esme@hotmail.com bende ilk sizler gibi hataya düşmüştüm. ama bunun üzerine çok çalıştım. spor yapmaya pek vaktim olmuyor. diyet yapıyorum işe yürüyerek gidip geliyorum üstüne pc başındada bunları kullanıyorum. ürün süper iki tane aldım üstüne iki tanede ped aldım.

  65. Ali ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Simdi ben siparis verecegim kapida odeme ile gerceklesir degilmi.
    ……………………………………………………………..
    cevap: Ürünümüze kapıda nakit ödeme,kapıda kredi karı ile ödeme,havale işlemiyle ödeme,sistemden kart ile tek çekim şeklinde ödeme yaparak ulaşabilirsiniz.

  66. aykan ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Goguslerde kullanolabiliyormu?
    …………………………….
    cevap: Göğüs bölgesinde kullanılması sakıncalı bir üründür.

  67. Salice Mutlu ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Pazar gunu gece 4.22 civari siparis verdim.İstanbul Kağıthanede oturuyorum ne zaman gelir?

  68. Veli arslan ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Arkadaslar ben dun siparis verdim bugun aldim 1 gunde elime ulasti ayni siparis verdigim gibi 2 adet ve 1 yedek ped ile taktim 15 dk kullandim ve cidden karnimin calistigini hissediyorum

  69. Vedat ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Ürünüm bugun geldi internette alis verise karsi iken tereddutte kalmama ragmen istedigim gibi orjinal 2 adet+jel ped eksiksiz bir sekilde kargo tarafindan bana ulasildi kullanirken mukemmel bir his veriyor aldiginiz parayi tamamiyla hak ediyorsunuz tesekkurler :)

  70. Talba ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhaba ben bu muhtesem urune sahibim eskiden karın kasım yoktu ama bu urun sayensinde oldu hersey icin saolun

  71. atakan ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Ürünün yağ yakma özelliği var mıdır var ise hangi modda mümkündür?
    ………………………………………………………..
    CEVAP: ÜRÜNÜMÜZ YAĞ YAKIM , KAS GELİŞTİRME VE MASAJ MODU OLMAK ÜZERE 3 AYRI MODA SAHİPTİR.

  72. Rüya ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Sadece karın bölgesindemi kullanılabliyo acaba bi yardım edermisiniz

    ———————————————-

    Cevap:Ürün göğüs bölgesi hariç karın-kol-bacak vs. kas bölgelerin de kullanılabilir.

  73. Pınar ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Bugün teslim aldım ve hemen kullanmaya başladım. Etki etmeyeceğini düşünmüyorum çünkü gerçekten çok şiddetli bir titremesi var. İlk sipariş verirken pek umudum yoktu açıkcası fakat gerçekten başarılı bir ürün.

  74. Gokhan ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhabalar ürünün kargo fiyatı nedir?
    …………………………………
    CEVAP: ÜRÜNÜN KARGO ÜCRETİ 10 TL’DİR.

  75. admin ürün hakkında şöyle bir yorum yaptı:

    Merhaba
    Siparişiniz Pazartesi günü elinizde olucaktır.

Ürün Hakkındaki Yorumlarınızı İletin...

Ürün Seçenekleri